Skip to content

Dak coating

Dak coating

Dak reinigen is onze specialiteit. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende afwerking. In dat kader raden wij u aan om altijd te kiezen voor dak coating. De reden is simpel; door het laten aanbrengen van een dak coating beschermt u uw dakpannen op de best denkbare wijze. Bovendien krijgt uw dak een volledig nieuwe look. Door de aangebrachte coating op de dakpannen kunnen mossen en algen zich amper nog hechten aan de dakpannen.

Dakpannen coaten en uw woning ziet er weer nieuw uit

In eerste instantie zullen wij zorgen dat uw dakpannen op de best denkbare wijze gereinigd worden. Welke methode we daarbij gebruiken is afhankelijk van de situatie. AIs er sprake is van poreuze dakpannen, dan hanteren we lagere druk. U kunt echter altijd rekenen op het beste resultaat in de vorm van schone en weer prachtige dakpannen. Op die manier krijgt uw woning net als uw dak een enorme boost en wint het aan uitstraling. Na het reinigen van de dakpannen, waarvoor we ook stoomreinigen en werken met hoge druk toe kunnen passen, is dakpannen coaten het beste wat u kunt doen. U geeft de dakpannen zo als het ware een extra beschermlaag. Die beschermlaag maakt het voor mossen en algen lastig zich nog langer aan uw dakpannen te hechten. En de aanslag die u na het reinigen en dakpannen coaten nog wel ziet, is simpel weg te vegen.

Dak coating met een kleurtje

Kiest u voor dakpannen coaten, dan kunt u kiezen voor een dak coating in verschillende tinten. Daarmee is ook meteen het grootste verschil met een andere manier van beschermen genoemd; impregneren. Bij impregneren wordt altijd gewerkt met een transparant middel. Dat hoeft bij dak coating dus beslist niet zo te zijn. Door te kiezen voor coating, krijgt uw dak een prachtige uitstraling en verlengt u bovendien de levensduur van dakpannen en dak. Ook stijgt de waarde van uw woning hierdoor.