Skip to content

Dak impregneren

Dak impregneren

Wilt u dat wij uw dak naderhand met een finishing touch achterlaten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden als u dak impregnatie aan Horst-Cleaning uitbesteedt. Wij kunnen uw dak na afloop namelijk coaten of impregneren. Het coaten van uw dak is het aanbrengen van een beschermlaag met teint om innestelende mossen en algen in de toekomst tegen te gaan. Het coaten van uw dak geeft een andere uitstraling af en biedt bescherming. Het verschil tussen coaten en impregneren is dat impregneren een transparante dekking heeft. Zo behoudt u de kleur van uw dak, maar met hetzelfde resultaat als wanneer u voor een coating kiest.

dak impregneren

Voorkom vuil

Nadat we klaar zijn met dak reiniging, wordt er een laagje impregneermiddel op uw dak aangebracht. Dit middeltje trekt in de poriën van uw dak en zorgt ervoor dat uw dak dicht slibt, dit maakt het voor vocht onmogelijk om binnen te dringen en voor mossen en algen onmogelijk om zich aan uw dak te hechten. Als er toch aanslag op uw dak verschijnt, is deze bovendien makkelijk te verwijderen. Na het impregneren krijgt uw dak een mooie nieuwe uitstraling en wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning. Overigens is ook het impregneren van uw gevel ook een verstandige keuze, zo beschermt u gelijk uw hele woning.

Het dak is uitermate belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Om die reden zijn wij ook een graag geziene gast op de daken, want iedereen wil gewoon een mooi en schoon dak. Bovendien is het voor de levensduur van uw dak belangrijk dat het dak schoon gehouden wordt. Een schoon dak gaat langer mee.

dak impregneren

Dakpannen impregneren, maak uw dak af

U weet dat u ons prima in kunt schakelen voor dak reiniging. Op verschillende manieren kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak weer als nieuw lijkt. Wil u meer en wilt u het dak een finishing touch geven, laat dan uw dakpannen impregneren. Kiezen voor dakpannen impregneren betekent dat uw dak niet alleen de beste bescherming krijgt, uw dak ziet er ook weer als nieuw uit. U verlengt de levensduur en het impregneren van dakpannen is eveneens goed voor de waarde van de woning. Behalve dat de techniek die bij impregneren op het dak en dakpannen toegepast wordt, is impregneren ook iets wat vaak op de gevels van huizen toegepast wordt. Door het impregneren van de gevel beschermt u in feite heel het huis tegen mossen en algen. Zo blijft uw huis door dakpannen impregneren voor langere tijd mooi en meer waard