Skip to content

Dak reiniging

Dak reiniging

Is uw dak vuil? Laat uw dak dan reinigen door Horst-Cleaning! Naast het feit dat uw dak er op deze manier als nieuw uit komt te zien, is dak reiniging ook belangrijk voor het behoud van uw dak. Vuil, algen en mossen zullen niet alleen een bevuild beeld afgeven, maar tasten ook uw dak aan en zullen de levensduur van uw dak verminderen. Door uw dak door ons te laten reinigen voorkomt u een hoop problemen, hoge kosten op lange termijn en een negatieve representatie van uw huis.

dakcoating

2. Uploaden

1. Foto's

3.Verzenden

Hoe werkt dak reiniging?

Dak reiniging gebeurt bij ons onder gepaste druk en met behulp van stoom. Door de gepaste druk en stoom, laten de algen, mossen en ander vuil los. Zodra wij uw dak hebben gereinigd, kunt u als optie uw dak door ons laten behandelen met een speciaal middel tegen algen. Dit is om nieuwe aangroei van algen en schimmels te voorkomen in de toekomst. Bij Horst-Cleaning hebben we overigens een unieke werkwijze. Wij maken voor dak reiniging namelijk gebruik van een apparaat dat we vanaf de nok van uw dak laten zakken. Op die manier kunnen we binnen een mum van tijd een groot oppervlak reinigen en is er geen hoogwerker nodig.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als het op dak reiniging aankomt? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

 

 

 

 

Dak reiniging bij poreuze dakpannen

Is er sprake van poreuze dakpannen? Geen enkel probleem! Ook met poreuze dakpannen kunnen wij gewoon uw dak reinigen, met behulp van een andere methode. Bij poreuze dakpannen reinigen wij uw dak onder zeer lage druk, met hoge temperaturen. Door middel van deze methode kunnen wij gewoon uw dak reinigen zonder complicaties, maar wél met het gewenste resultaat.