Skip to content

Dak reiniging Den Haag

Dak reiniging Den Haag

Ja, u mag ons gerust een specialist in dak reiniging in Den Haag noemen. Als geen ander zijn we in staat om uw dak perfect te reinigen, bijvoorbeeld ook als u poreuze dakpannen heeft. We gebruiken verschillende methoden voor dak reiniging in Den Haag, en elk van die methoden levert een perfect resultaat op.

Een schoon dak door het werk van de specialisten in dak reiniging Den Haag

Kiezen voor dak reiniging in Den Haag betekent niet alleen dat u een mooi schoon dak krijgt, uw dak is ook beter beschermd en door na het reinigen een coating aan te laten brengen of te kiezen voor impregneren, kunt u uw dak langer schoon houden en beter beschermen tegen vooral mossen en algen. Dak reiniging in Den Haag is zeker ook verstandig als u plannen hebt uw huis van de hand te doen. Een huis met een gereinigd dak verkoopt u sneller en tegen een betere prijs.

Dak reiniging Den Haag

We kunnen ook aan de slag met poreuze dakpannen

Kiest u voor dak reiniging in Den Haag, dan kunt u rekenen op een perfect resultaat. Daarbij hanteren we verschillende methoden. We hebben een unieke methode ontwikkeld die een dak vanaf de nok reinigt zonder dat er een stellage of een hoogwerker noodzakelijk is. We reinigen eveneens met hoge druk en heet water en kunnen ook een dak met poreuze dakpannen prima reinigen. In dat geval gebruiken we vooral heet water, nu echter met lage druk.

Zo houdt uw huis langer waarde

Wij van dak reiniging in Den Haag maken ook gebruik van stoomreiniging. Onder lage druk wordt stoom geproduceerd en door de hitte die ontstaat laat vuil en vet net als ander ongewenst vuil los van het oppervlak. Bovendien worden door de hoge temperaturen en de circulatie ook bacteriën, schimmels en andere micro-organismen gedood. Kiest u na het dakpannen schoonmaken in Den Haag ook nog voor het laten aanbrengen van een coating of laat u uw dak impregneren, dan wordt uw dak nog beter beschermt en verlengt u de levensduur van uw dak. Zo houdt uw huis ook langer waarde.

Investeren in dak reiniging kan altijd uit

Het kan dus altijd uit om te investeren in dak reiniging in Den Haag. Bovendien vragen wij voor ons specialistische werk nooit de hoofdprijs. Wij rekenen voor onze werkzaamheden een eerlijke prijs en staan niet voor niets te boek als een specialist die werkt met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Snel een afspraak maken dus!