Skip to content

Dak Renovatie

Dak Renovatie

Horst-Cleaning bied een totaal pakket aan als het gaat om het renoveren van uw dak. Vaak is het zo dat uw dak niet alleen vervuild is maar er ook reparaties plaats moeten vinden. Met ons dak renovatie all-in pakket van zorgen wij ervoor dat uw dak weer tientallen jaren mee kan! Wellicht heeft u zelf al research op google gedaan wat ervoor heeft gezorgd.

Dak renoveren all-in

Een korte uitleg over de dak renovatie:

1.Dak reiniging. We zullen het dak stoom reinigen onder lichte druk. Op deze manier verwijderen we al het alg, vuil, mos en roet. Ook worden de poriën van de dakpannen open gezet waardoor het impregneermiddel beter zal hechten.

     2.Dak impregneren. We brengen een impregneermiddel genaamd Dak 10 van het merk Ventosil aan. Dit is een transparante beschermlaag die er voor zorgt dat het dak water en vuil afstotend word. Ook krijgt u hier 10 jaar garantie op.     

 

     3.Dak reparatie. Ook vervangen we het houtrot onder de pannen en zullen we waar nodig ook zeil plaatsen.     

     

     4.Tot slot maken we de volledige dakgoot na afloop schoon zodat het complete plaatje er weer top uit ziet en weer tientallen jaren mee kan.

     

     Ook kunt u er voor kiezen om het dak te laten Coaten, met deze werkwijze spuiten wij het dak in een kleur naar keuze,

Dakpannen impregneren, maak uw dak af

Nadat we klaar zijn met dak reiniging, wordt er een laagje impregneermiddel op uw dak aangebracht. Dit middeltje trekt in de poriën van uw dak en zorgt ervoor dat uw dak dicht slibt, dit maakt het voor vocht onmogelijk om binnen te dringen en voor mossen en algen onmogelijk om zich aan uw dak te hechten. Als er toch aanslag op uw dak verschijnt is deze bovendien makkelijk te verwijderen. Na het impregneren krijgt uw dak een mooie nieuwe uitstraling en wordt de levensduur van uw dak aanzienlijk verlengt. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning. Overigens is ook het impregneren van uw gevel ook een verstandige keuze, zo beschermt u gelijk uw hele woning.

Meer over dak impregneren weten? Klik hier. Of neem vrijblijvend contact met ons op!