Skip to content

Dakpannen coaten Rotterdam

Dakpannen coaten Rotterdam

Dakreinigen is onze specialiteit. Bovendien staan we bekend om onze uitstekende afwerking. In dat kader raden wij u aan om altijd te kiezen voor dakpannen coaten in Rotterdam. De reden is simpel; door het laten aanbrengen van een coating beschermt u uw dakpannen op de best denkbare wijze. Bovendien houdt u zo algen en mossen gedurende langere tijd van uw dak. Door de aangebrachte coating op de dakpannen kunnen mossen en algen zich amper nog hechten aan de dakpannen namelijk.

Dakpannen coaten in Rotterdam en uw woning wint nadrukkelijk aan uitstraling

In eerste instantie zullen wij zorgen dat uw dakpannen op de best denkbare wijze gereinigd worden. Welke methode we daarbij gebruiken is afhankelijk van de situatie. AIs er sprake is van poreuze dakpannen, dan hanteren we lagere druk bijvoorbeeld. U kunt echter altijd rekenen op het beste resultaat in de vorm van schone en weer prachtige dakpannen. Op die manier krijgt uw woning net als uw dak een enorme boost en wint het aan uitstraling.

Dakpannen coaten Rotterdam
Dakkapel schoonmaken Den Haag

De nog resterende aanslag na het coaten veegt u gemakkelijk weg

Na het reinigen van de dakpannen, waarvoor we ook stoomreinigen en werken met hoge druk toe kunnen passen, is dakpannen coaten in Rotterdam het beste wat u kunt doen. U geeft de dakpannen zo als het ware een extra beschermlaag. Die beschermlaag maakt het voor mossen en algen lastig zich nog langer aan uw dakpannen te hechten. En de aanslag die u na het reinigen en dakpannen coaten in Rotterdam nog wel ziet, is simpel weg te vegen.

Kies voor een coating met een kleurtje

Kiest u voor dakpannen coaten in Rotterdam, dan kunt u kiezen voor een coating in verschillende tinten. Daarmee is ook meteen het grootste verschil met een andere manier van beschermen genoemd; impregneren. Bij impregneren wordt altijd gewerkt met een transparant middel. Dat hoeft bij dakpannen coaten in Rotterdam dus beslist niet zo te zijn. Door te kiezen voor coating, krijgt uw dak een prachtige uitstraling en verlengt u bovendien de levensduur van dakpannen en dak. Uw woning blijft bovendien meer waard.

Meer geld voor uw woning met een schoon dak

Reinigen dakpannen in Rotterdam is een prima idee, helemaal als u het combineert met dakpannen coaten in Rotterdam. Op die manier kunt u er weer jaren tegen en wint uw huis aan uitstraling. Niet voor niets is gebleken dat uw woning na het reinigen en coaten van het dak gemakkelijker verkocht wordt en dat u ook meer geld voor uw woning krijgt.