Skip to content

Dakpannen impregneren Rotterdam

Dakpannen impregneren Rotterdam

Het dak is uitermate belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Om die reden zijn wij ook een graag geziene gast op de daken, want iedereen wil gewoon een mooi en schoon dak. Bovendien is het voor de levensduur van uw dak belangrijk dat het dak schoon gehouden wordt. Een schoon dak gaat langer mee.

Dakpannen impregneren in Rotterdam, geef uw dak een finishing touch

U weet dat u ons prima in kunt schakelen voor dakreiniging. Op verschillende manieren kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak weer als nieuw lijkt. Wil u meer en wilt u het dak een finishing touch geven, laat dan uw dakpannen impregneren in Rotterdam. Een andere optie is een coating op het dak aanbrengen. Het doel van het aanbrengen van een beschermlaag in de vorm van dakpannen impregneren in Rotterdam is vooral om toekomstig innestelende mossen en algen tegen te gaan.

Dakpannen impregneren Rotterdam

Er is wel degelijk verschil tussen coating en impregneren

Of er verschil is tussen kiezen voor een coating of voor dakpannen impregneren in Rotterdam? Verschil is er zeker. Kiest u voor impregneren, dan kiest u namelijk voor een transparante dekking. De kleur blijft in dat geval dus hetzelfde, toch wordt hetzelfde resultaat geboekt als wanneer u kiest voor het aanbrengen van coating. 

Zo wordt u dak vuil- en waterafstotend

Kiest u voor dakpannen impregneren in Rotterdam, dan maakt u uw dak zowel vuil- als waterafstotend. Nadat het dak is gereinigd, wordt impregneermiddel op de dakpannen aangebracht. Het impregneermiddel trekt in de poriën van de dakpannen waardoor ze dichtslibben. Mossen en algen krijgen op die manier geen kans meer om hun verwoestende werk te doen om de simpele reden dat hechting niet mogelijk is. De aanslag die nog wel op het geïmpregneerde dak komt, is overigens gemakkelijk te verwijderen.

dakcoating

Zo blijft uw huis mooier en meer waard

Kiezen voor dakpannen impregneren in Rotterdam betekent dat uw dak niet alleen de beste bescherming krijgt, uw dak ziet er ook weer als nieuw uit. U verlengt de levensduur en het impregneren van dakpannen is eveneens goed voor de waarde van de woning. Behalve dat de techniek die bij impregneren op het dak en dakpannen toegepast wordt, is impregneren ook iets dat vaak op de gevels van huizen toegepast wordt. Door het impregneren van de gevel beschermt u in feite heel het huis tegen mossen en algen en blijft uw huis door dakpannen impregneren in Den Haag en Rotterdam voor langere tijd mooi en meer waard.