Skip to content

Dakpannen reinigen Den haag

Dakpannen reinigen Den haag

Kiezen voor dakpannen reinigen in Den Haag is het beste wat u kunt doen. Meteen nadat uw dakpannen gereinigd zijn, ziet uw huis er jonger, mooier en frisser uit. De dakpannen zijn bepalend voor de uitstraling van elke woning. Zaak dus die dakpannen maar beter schoon te houden.

De waarde van een schoon dak

Als specialist in dakpannen reinigen in Den Haag weten we hoe belangrijk het is dat u een schoon dak heeft. Behalve een frissere en mooiere uitstraling, kunt u het dak beter beschermen door na het reinigen een coatinglaag aan te laten brengen of door het impregneren van de dakpannen. In beide gevallen krijgen de zo gevreesde algen en mossen amper kans zich opnieuw te hechten aan de dakpannen. De aanslag die nog wel op het dak verschijnt, veeg u er vaak zo weer af.

Dakpannen reinigen Den Haag

Als specialist in dakpannen reinigen in Den Haag gebruiken we verschillende methoden

Als het om dakpannen reinigen in Den Haag gaat zijn we een specialist die verschillende methoden heeft om het gewenste resultaat te realiseren. We hebben een unieke werkwijze ontwikkeld om daken te reinigen, waarbij we vanaf de nok naar beneden werken met een apparaat dat vervolgens steeds verder daalt. Een stellage is net als een hoogwerker dan niet nodig. Uw dak ziet er na afloop zo goed als nieuw uit. Door uw dak te laten reinigen, verlengt u overigens ook de levensduur van de dakpannen en uw dak. Uw huis blijft zo ook meer waard. Nadat uw dak gereinigd is, kunt u kiezen voor een beschermende coating maar kunt u uw dakpannen ook laten impregneren. Zo blijft uw dak langer schoon en verlengt u de levensduur.

Zo krijgt uw huis weer een frisse look

We kunnen ook met stoomreinigen aan de slag gaan en maken eveneens gebruik van hoge druk en heet water. Dakpannen reinigen in Den Haag betekent ook het reinigen van poreuze dakpannen. Ook poreuze dakpannen kunnen we namelijk prima reinigen. In dat geval werken we met heel lage druk en met heet water. Zo kunnen we ook deze dakpannen zonder complicaties reinigen en krijgt uw huis weer een frisse look. Kiezen voor dak reiniging is zeer verstandig, ook als u van plan bent uw woning te verkopen. Het is een feit dat huizen met een gereinigd dak sneller en tegen een betere prijs verkocht worden. Wij hebben in elk geval altijd een passende oplossing. Zeker ook voor uw dak.