Skip to content

Dak reiniging

Dak reiniging

Uw dak vuil? Laat uw dak dan reinigen door Horst-Cleaning! Naast het feit dat uw dak er op deze manier als nieuw uit komt te zien, is dak reiniging ook belangrijk voor het behoud van uw dak. Vuil, algen en mossen zullen niet alleen een bevuild beeld afgeven, maar tasten ook uw dak aan en zullen de levensduur van uw dak verminderen. Door uw dak te laten reinigen voorkomt u een hoop problemen, hoge kosten op lange termijn en een negatieve representatie van uw huis.

Hoe werkt dak reiniging?

Dak reiniging gebeurt bij ons onder gepaste druk en met behulp van stoom. Door de gepaste druk en stoom, laten de algen, mossen en ander vuil los. Zodra wij uw dak hebben gereinigd, kunt u als optie uw dak door ons laten behandelen met een speciaal middel tegen algen. Dit is om nieuwe aangroei van algen en schimmels te voorkomen in de toekomst. Bij Horst-Cleaning hebben we overigens een unieke werkwijze. Wij maken voor dak reiniging namelijk gebruik van een apparaat dat we vanaf de nok van uw dak laten zakken. Op die manier kunnen we binnen een mum van tijd een groot oppervlak reinigen en is er geen hoogwerker nodig.

Dak reinigen bij poreuze dakpannen

Is er sprake van poreuze dakpannen? Geen enkel probleem! Ook met poreuze dakpannen kunnen wij gewoon uw dak reinigen, met behulp van een andere methode. Bij poreuze dakpannen reinigen wij uw dak onder zeer lage druk, met hoge temperaturen. Door middel van deze methode kunnen wij gewoon uw dak reinigen zonder complicaties, maar wél met het gewenste resultaat.

De beste manier om het gewenste resultaat te behouden is door na afloop het dak te laten impregneren. Ook kunt u uw dak een volledig nieuwe look geven door een dak coating aan te laten brengen.