Skip to content

Impregneren dakpannen Den Haag

Impregneren dakpannen Den Haag

Door uw dak op professionele wijze te laten reinigen, krijgt heel uw huis een andere en vooral frissere uitstraling. Uw huis ziet er meteen weer veel beter uit als onze professionals het dak gereinigd hebben. U kunt helemaal voortvarend te werk gaan en kiezen voor het impregneren van dakpannen in Den Haag.

Het impregneren van dakpannen in Den Haag biedt bescherming en uitstraling

Nadat u het dak door onze specialisten hebt laten reinigen, wil u uiteraard dat uw dak heel lang in deze mooie staat blijft. Dit kunt u bewerkstelligen door uw dak te laten coaten of door te kiezen voor het impregneren van dakpannen in Den Haag. Kiest u voor een van beide beschermlagen, dan verlengt u de levensduur van de dakpannen en houd u mossen en algen langer van uw dak. Mossen en algen kunnen zich na het aanbrengen van het impregneermiddel amper nog hechten aan de dakpannen namelijk. Het kleine beetje aanslag dat na het impregneren van dakpannen alsnog aan uw dak hecht, is gemakkelijk weg te vegen.

Impregneren dakpannen Den Haag

Wat is het verschil tussen impregneren en coaten van de dakpannen?

Overigens bestaat er wel verschil tussen het impregneren van dakpannen in Den Haag en het aanbrengen van een coating. Bij impregneren is altijd sprake van een transparant middel. Het dak houdt dus de originele kleur. Het effect van impregneren en coaten is wel vergelijkbaar, de coating kunt u in een bepaalde kleur kiezen. Het laten impregneren na het reinigen van het dak is dus altijd aan te raden. Op die manier blijft het dak er niet alleen veel beter uitzien, u beschermt uw dak ook nog eens op de best mogelijke manier. 

Ook verstandig als u uw woning wilt verkopen

Een goed gereinigd en schoon dak ziet er mooier uit, geeft uw huis meer uitstraling en ook gewoon meer waarde. Dus ook als u plannen hebt om de woning te verkopen, doet u er verstandig aan de dakpannen te laten impregneren. U verdient de gemaakte kosten voor dak impregneren in Den Haag dan gemakkelijk terug omdat u uw huis vaak voor een hogere prijs van de hand kunt doen. De techniek van impregneren wordt overigens ook toegepast op gevels van woningen. Zo krijgt die gevel ook een uitstekende beschermlaag en een fraaiere uitstraling. Uw dak laten reinigen is een verstandige eerste stap, maak het helemaal af en kies voor het laten impregneren of coaten van uw dak en dakpannen.