Skip to content

Over ons

Alles over Horst-Cleaning 

Sinds 2020 is Horst-Cleaning er om verandering te brengen in de schoonmaakbranche in de regio Zuid-Holland. In tegenstelling tot andere bedrijven, zijn wij een sterk, jong en ondernemend team die zich op korte termijn heeft doorontwikkeld in verschillende, specialistische reinigingen. Wij werken tegen voordelige tarieven omtrent onze werkzaamheden.

Wij zijn een VCA-gecertificeerd bedrijf en het team bestaat uit hardwerkende schoonmakers die professioneel en gedreven zijn opgeleid. Zij gaan accuraat te werk en de benodigde werkzaamheden gaan zij niet uit de weg. Zo kunnen wij u bieden wat nodig is en het resultaat geven wat u verdient. Dit kan dus als het gaat om gevel reiniging, maar ook bij velen andere diensten. Door middel van uw behoeften en onze expertise behalen wij een gezamenlijk doel.

De samenwerking met ons is niet alleen een mooie visitekaart. Wij streven naar precisie tot wij uw verwachtingen nageleefd hebben. Wij leveren niet alleen kwaliteit maar ook kwantiteit. Bent u benieuwd naar hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u verder!

VCA-gecertificeerd
Kwalitatief en kwantitatief
Geruime aanbod aan diensten
Professioneel en gedreven opgeleid
Gewenst resultaat voor een scherpe prijs
Gepaste oplossing voor elk probleem