Skip to content

Stoomreiniging

Stoomreiniging

Hoe werkt het?

De stoom wordt geproduceerd onder lage druk. Door de hitte die vrijkomt, laat het vuil, olie, vet en ander ongewenste stoffen los van het oppervlak. Door de hoge temperaturen en circulatie worden tevens ook alle bacteriën, schimmels en overige micro-organismen in de diepte gedood. De moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem door middel van de verschillende hulpstukken die wij gebruiken om zo elk oppervlak te kunnen reinigen.

Wilt u een mooi schoon pand? Neemt u dan contact met ons op!

Tapijtreiniging Den Haag

Wat is stoomreiniging?

Stoomreiniging is een milieuvriendelijk, snelle manier om grondig schoon te maken. Het is minder arbeidsintensief en minder milieubelastend doordat het gebrek aan chemische middelen veelal overbodig is. Wij gaan op een ecologische manier te werk door een klein hoeveelheid aan water te gebruiken en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Gemakkelijk en voordelig dus.

Stoomreiniging kan op zowel bedrijfspanden als woningen worden toegepast. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij de samenwerking heeft.